Over yopro.

Er was eens… een Benjamin. Deze Benjamin werd gek genoeg geboren met een camera in zijn hand. Echt waar, vraag maar aan zijn moeder. Het ziet er best vreemd uit op foto’s, zo’n heel klein jongetje met een camera in z’n knuistje. Gelukkig ziet het er tegenwoordig een stuk minder vreemd uit én is het een heel team van video- en foto fanaten geworden.

Dit verhaal gaat niet over Benjamin, maar het begint wel bij hem. Dat jongetje met de camera in zijn hand werd een man en van die camera kwam hij nooit meer af. Al staat hij nu, jaren later, liever naast die camera dan erachter. Hij verzamelde namelijk een heel sterrenteam om zich heen, hij kon het niet meer alleen. Van vakantievideo’s naar videoproducties. Van een niet zo passende studie technische bedrijfskunde naar een club creatieve contentmakers.

makers.

Dit verhaal gaat over die makers. Makers die het voor je doen. Doeners die het voor je bedenken. Het gaat over een groep professionals die voor je door het vuur gaat. Creatievelingen die voor hetere vuren hebben gestaan. Bedenkers, verbeelders, doeners.

bedenken.

Bedenken doen we nooit alleen. Een concept begint bij jou. We kijken naar wat jij nodig hebt, nemen uitgebreid de tijd voor je. Zoek je een partij die ‘ja en amen’ zegt? Dan ben je bij ons aan het verkeerde adres. We beginnen niet voordat het concept perfect bij jouw behoefte past. We kijken naar wat je wil bereiken en wat daarvoor nodig is. Omdenken, de weg bewandelen die jij niet zag. Recht voor zijn raap, met liefde en passie.

verbeelden.

We laten jou met andere ogen naar je vertrouwde wereld kijken. We leggen het vast, maar kunnen het ook van te voren voor je uittekenen. Van A tot Z of van M tot Z. Van een jarenlange samenwerking tot kortstondig knallen. We worden blij van merken en bedrijven die de waarde inzien van verbeelden. En hebben geen moeite met het doorbreken van tunnelvisies. Met beelden vertellen we jouw verhaal, met onze tomeloze creativiteit en bevlogenheid raken we je.

doen.

Videoproducties, concepten, fotografie, livestreams. We regelen het. Geen uitdaging is te groot, geen vraag te gek. Van superjacht tot sportschool, van concept tot edit. We zijn er voor jou. We doen het met jou. Soms staat ook ons het huilen nader dan het lachen, maar we laten ons nooit uit het veld slaan. Een speelveld dat wij op ons duimpje kennen, maar dat ons toch elke dag weer verrast.