fbpx

Alles over Interactieve ervaringen

Een QR scannen en volledig verdwalen in een interactieve ervaring. Tours door gebouwen, interviews met collega’s of vragen over het bedrijf. Interactieve ervaringen zijn een combinatie van spelelementen, video’s, AR en nog veel meer. Vertel verhalen doelgerichter, maak het speels en bereik je doelgroep op een unieke manier.
Het is mogelijk om de bezoekers route te bepalen in een ervaring. Dit wordt gedaan door met unieke knoppen te werken in beelden. Iets waar achter iedere knop een eigen hoofdstuk schuilt. Op deze manier kan je op een speelse manier doelgerichte verhalen vertellen.
En o ja: de content is enorm kort, dus die ‘korte spanningsboog van tegenwoordig’ is helemaal gedekt. Daarnaast is een QR-code overal op te plaatsen en komt hierdoor alles tot leven. Pak je telefoon en scan maar eens!

Voorfase

Interactieve ervaringen zijn een hele brij aan video’s, foto’s en vragen. Elke scène dient daardoor goed uitgedacht te worden om zo een passend verhaal te maken. Geen ruimte voor toeval. Hierin nemen we de leading en pakken we het project volledig voor je op. Alles wordt door ons uitgedacht.

Productie

Uiteraard is het nodig om video content op te nemen. Als productiepartij nemen we dit volledig uit handen. We draaien, animeren en monteren alle scènes zodat het helemaal past bij wat we bedacht hebben. We zijn tenslotte een videoproductiebedrijf.

Ervaring inrichten

Uiteindelijk dient het platform ingericht te worden. Dit doen wij volledig voor je en geven uitleg hoe het platform werkt. Zo kan je in de toekomst er zelf mee aan de slag, tweaken en kijken hoe het met de ervaring gaat. Wist je dat er enorm veel data wordt gegenereerd in een ervaring? Kan jij je marketing weer op aanpassen.

een greep interactieve ervaringen

Beemster Kaas Promotievideo voor het nieuwe onderwijs.

Fotografie

Fotografie is meer dan een momentopname – een herinnering, een belofte. Van bedrijfsfeestjes tot evenementen, promotie en bedrijfsfotografie of gewoon je eigen stock aan beelden maken.

Activatie

Met een oranje leeuw op een polaroid staan of een flitsende video van je event voor de perfecte nabeleving. Zo blijf je hangen bij je doelgroep en bezoeker, zo zie je ze terug.

Concept- ontwikkeling

Alles valt of staat bij een plan en een goed idee. Gelukkig sta je er niet alleen voor op het moment dat dit nog net even ontbreekt. Samen met jou ontwikkelen we concepten die passen bij je doelen en wensen.

Videoproductie

Bedenken en makers van videoproducties in de breedste zin van het woord. Impact maken met video? Van concept tot draaidag en van montage tot export. Wij regelen het voor je. Bedrijfsvideo’s, brandmovies, social content, we zijn er voor je.