cases

Bedenken, verbeelden doen… en klaar is case.

Ons werk, cases, klanten, trots.

Na het bedenken, voorbij het veerbeelden en met het doen achter de rug willen wij vooral ook vertellen wat we gedaan hebben. We zijn immers per definitie verhalen vertellers. Hier een inzicht in het werk dat we tot nu toe gemaakt hebben, zorg er voor dat je het mooie er niet van af kijkt. 

Gemeente Maassluis

Fotografie

Het stadsbedrijf van Maassluis is er een om trots op te zijn. Een team dat klaar staat voor de afvalverwerking, het onderhoud van de stad en het schoonhouden van de straten. Vrouwen en mannen met een missie en met een eigen verhaal.

Plantsome

Video concept

Als je dacht dat een kamerplant eenvoudig te verzorgen was, dan heb je het goed mis! En juist met die moeilijke verzorging zijn we aan de slag gegaan om een video concept te ontwikkelen.

De Haagse Hogeschool

Livestream

De Haagse Hogeschool biedt vele opleidingen aan. Maar hoe breng je in pandemie tijden alle informatie aan voor potentiële bij nieuwe studenten?

NBK BV

Fotografie

NBK is een logistiek dienstverlener waar wij de volledige website fotografie voor hebben opgepakt. Het bedrijf is gericht op de service rondom gevaarlijke stoffen. Logistiek, maar dan net wat anders.  

livestreams rotterdam yopro media

Maerlant College

Livestream

Yopro is de vaste streampartner van het Maerlant College. In samenwerking met deze middelbare school creëren wij totaalconcept rondom de streams die aansluiting vinden bij de kenmerken van de school.

Jouw bedrijf

Wat gaan we doen?

Jouw kunstwerk, onze galerij. Wij staan klaar om ons museum te vullen met projecten waar we trots op zijn. Vrijblijvend kennismaken? Neem dan contact op.