Onze trots.

Na het bedenken, voorbij het veerbeelden en met het doen achter de rug willen wij vooral ook vertellen wat we gedaan hebben. We zijn immers per definitie verhalen vertellers. Hier een inzicht in het werk dat we tot nu toe gemaakt hebben, zorg er voor dat je het mooie er niet van af kijkt. 

intractive

videoproductie / concepting / brandmovie

Interactieve ervaringen. Tof, leuk, innovatief. Maar hoe leg je in een aantal secondes uit wat dat nou precies is? Intractive maakt interactieve omgevingen en wij voor hen de brandmovie!

Lees meer >

techniek college rotterdam.

videoproductie / concepting

Van het klassieke lassen tot programmeren, TCR leert het je. Maar dat er verschillende IT studies zijn is gemerkt. Zo was er een probleem rond de instroom van de juiste ICT studie. Gelukkig hebben we die samen opgelost middels video’s

Lees meer >

Gemeente Maassluis.

videoproductie / concepting / fotografie

Het stadsbedrijf van Maassluis is er een om trots op te zijn. Een team dat klaar staat voor de afvalverwerking, het onderhoud van de stad en het schoonhouden van de straten. Vrouwen en mannen met een missie en met een eigen verhaal.

Lees meer >

Beemster kaas interactief.

videoproductie / marketing

Swipen, VR, spellen spelen, noem-het-maar-op. Alles is mogelijk in interactieve video’s. Zo maakte we voor Beemster kaas een interactieve ervaring, van koe tot kaas.

Lees meer >

helemaal helinium.

videoproductie / concepting

Klinkt simpel ‘een promotievideo voor een middelbare school’, maar zie maar eens een films te maken die zowel leuk is voor leerlingen en ouders! We gingen de uitdaging aan.

Lees meer >

Oceanco.

videoproductie / concepting

Oceanco is een van meest exclusieve jachtbouwers ter wereld. Een bedrijf dat jachten volledig custom bouwt en waarbij geen idee te gek is. De constructie van de jachten vindt plaats in Alblasserdam en Zwijndrecht. Oceanco had de wens om het nieuwe vijfjarenplan op een unieke manier intern te communiceren.. Een vraag die we iets anders hebben aangevaren dan gebruikelijk.

Lees meer >

De Haagse Hogeschool.

livestream / productie

Potentiële studenten willen specifieke informatie hebben betreft hun mogelijk studie. Ze willen vragen kunnen stellen en willen weten waar ze aan toe zijn. Best lastig als er geen open dagen georgniseerd kunnen worden. Met deze gedachte is er een concept opgezet waarbij het yopro team een stream setup kan neerzetten dat eenvoudig gekopieerd kan worden.

Lees meer >