fbpx

Alles over Videoproductie

Bedenkers en makers van video’s in de breedste zin van het woord. We pakken het op vanaf scratch, werken je idee uit, leggen het vast en monteren het tot een prachtig plaatje. Wat jouw idee ook is, wij verrassen je met scripts, concepten, sketches en storylines. Hierbij kan je denken aan corporate films, brand movies en online commercials.
Tijdens een videoproject nemen we je aan de hand mee langs alle stappen. We helpen je bij iedere keuze en adviseren wat het beste past. Je kan bij ons terecht wanneer je een idee al volledig hebt uitgewerkt of wanneer je het nog even niet zo goed weet. Met een ‘potverdikkie, wat voor video moet het nou worden’ weten we wel raad. Ons productie team passen we aan naar wens en grootte van het project.
Helemaal all the way gaan of werken met een klein maar fijn team, we’re your (wo)man. Achteraf knippen en plakken we alle beelden, muziekjes, voice-overs en animaties aan elkaar om zo tot een prachtig resultaat te komen. We maken alles op maat en helemaal in huisstijl en gaan door totdat je tevreden bent.

Pre-productie

Concepten bedenken, het uitwerken van een planning en alle ‘eindjes’ aan elkaar knopen. Dat is wat we in de eerste fase doen. Lekker direct en recht door zee, keuzes maken die het beste passen bij jouw idee. Laat dat maar aan ons over.

Productie

De grote draaidag. Door velen wordt dit ervaren als het leukste en spannendste moment van het traject. We maken alle beelden zoals van te voren is bedacht, zetten lampen op en nemen meerdere takes om alles zo mooi mogelijk vast te leggen.

Post-productie

Beeld, geluid, animatie en voice-over worden samengevoegd tot een prachtige video. Het moment waar het bedachte idee werkelijk wordt gemaakt. Alle elementen maken we zelf en helemaal in huisstijl. Uiteraard verwerken we feedback om het project zo nog passender te maken.

een greep videoproductie

helemaal helinium
De middelbare school is zo in verandering, daar hoort een video bij.
Lichtjesavond in maassluis
Met een lach en een traan herdenken
Intractive
Een beetje gekke brandmovie, wel lekker duidelijk!

Interactieve ervaringen

De perfecte mix van video, foto, quizelementen en informatie. Met AR en VR nemen we de kijker mee in het reilen en zeilen van jouw organisatie. Helemaal gemaakt voor op je smartphone.

Fotografie

Fotografie is meer dan een momentopname – een herinnering, een belofte. Van bedrijfsfeestjes tot evenementen, promotie en bedrijfsfotografie of gewoon je eigen stock aan beelden maken.

Activatie

Met een oranje leeuw op een polaroid staan of een flitsende video van je event voor de perfecte nabeleving. Zo blijf je hangen bij je doelgroep en bezoeker, zo zie je ze terug.

Concept- ontwikkeling

Alles valt of staat bij een plan en een goed idee. Gelukkig sta je er niet alleen voor op het moment dat dit nog net even ontbreekt. Samen met jou ontwikkelen we concepten die passen bij je doelen en wensen.