fbpx

Alles over Fotografie

Je volledige site voorzien van nieuwe foto’s, een eigen stock aan foto’s maken of een volledige campagne shoot? Geen probleem. Met veel ervaring (en een camera) op zak pakken we alle commerciële shoots aan. Samen bedenken we vooraf een plan, zodat we doelgericht te werk gaan.
Beeld geven bij een verhaal en gezicht geven aan een bedrijf, dat is wat fotografie doet. Hierbij hebben wij ervaring in verschillende manieren van fotografie. Zo denken we concepten volledig voor je uit en plannen we alles tot in de puntjes.
Middels een brainstorm bespreken we de wensen en geven advies. Hiermee maken we een plan van aanpak, stellen we een stijl vast én realiseren we de uitvoer.

Uitdenken

Keuzes maken, adviseren en volledige concepten. Zo gaat de eerste fase eraan toe. We zitten rond de tafel om wensen door te nemen en bepalen wat we gaan doen en hoe dit eruit moet komen zien.

De Fotoshoot

De hele dag in het teken van jouw bedrijf, commercial of advertentie. Spannend, maar vooral heel leuk. Samen nemen we je mee door een fijne shootdag.

Het bewerken

‘Kan je dat even photoshoppen?’ Yes we can! Foto’s worden in stijl bewerkt, zoals we vooraf bedacht hebben. Indien wenselijk, werken we oneffenheden weg en kan je een Prodent smile krijgen. Maar goed, het moet wel realistisch blijven.

een greep fotografie

Beemster Kaas
Van gras tot kaas, helemaal interactief.

Goud onderwijs
Promotievideo voor het nieuwe onderwijs.

Gemeente Maassluis.
‘Om jou nog een keer te kunnen spreken..’

Interactieve ervaringen

De perfecte mix van video, foto, quizelementen en informatie. Met AR en VR nemen we de kijker mee in het reilen en zeilen van jouw organisatie. Helemaal gemaakt voor op je smartphone.

Activatie

Met een oranje leeuw op een polaroid staan of een flitsende video van je event voor de perfecte nabeleving. Zo blijf je hangen bij je doelgroep en bezoeker, zo zie je ze terug.

Concept- ontwikkeling

Alles valt of staat bij een plan en een goed idee. Gelukkig sta je er niet alleen voor op het moment dat dit nog net even ontbreekt. Samen met jou ontwikkelen we concepten die passen bij je doelen en wensen.

Videoproductie

Bedenken en makers van videoproducties in de breedste zin van het woord. Impact maken met video? Van concept tot draaidag en van montage tot export. Wij regelen het voor je. Bedrijfsvideo’s, brandmovies, social content, we zijn er voor je.