fbpx

Ons hele kennen en kunnen

ā€˜U vraagt, wij draaienā€™, daar doen we niet aan. We denken liever samen na over wat past bij je wensen en doelen. Of het nu gaat om shorts, videoproductie of fotografie, we denken met je mee in wat het het beste past en hoe je productie eruit moet komen zien.

BRANDMOVIE ONLINE COMMERCIAL INTERVIEW

Videoproductie

Bedenken en makers van videoā€™s in de breedste zin van het woord. Impact maken? Doe het met video! Van concept tot draaidag en van montage tot export. Wij regelen het voor je.
WERVING TOURS AWERENESS

Interactieve ervaringen

De perfecte mix van video, foto, quizelementen en informatie. Met AR en VR nemen we de kijker mee in het reilen en zeilen van jouw organisatie. Helemaal gemaakt voor op je smartphone.
CAMPAGNE EVENTS BEELDBANK

Fotografie

Meer dan een momentopname ā€“ een herinnering, een belofte. Van bedrijfsfeestjes tot events, promotie en awareness van je merk of gewoon je eigen stock aan beelden maken.
EVENTS POLAROIDS AFTERMOVIE

Activatie

Met een oranje leeuw op een polaroid staan of een flitsende video van je event voor de perfecte nabeleving. Zo blijf je hangen bij je doelgroep, zo zie je ze terug.
CAMPAGNE RUBRIEKEN STORYTELLING

Conceptontwikkeling

Alles valt of staat bij een plan en een goed idee. Gelukkig sta je er niet alleen voor op het moment dat dit nog net even ontbreekt. Samen met jou ontwikkelen we concepten die passen bij je doelen en wensen.
SOCIAL FIRST CONTENT

Shortform content

Trek de aandacht binnen enkele seconden, want ā€œDit kan korterā€¦ korter!ā€ Blijf top of mind en zichtbaar op socials met videoā€™s die bedoeld zijn voor Instagram, TikTok of dat nieuwe platform.