fbpx

Alles over
social content pakketten

Wel online actief willen zijn maar niet de tijd en middelen hebben om content te kunnen maken? We’ve got you! Onze social media pakketten helpen je helemaal online in de schijnwerpers te staan. Wij nemen al jouw social media werk van A tot Z uit handen.


Ons team bedenkt, maakt en plaatst wekelijks flitsende en passende content voor Instagram, TikTok en andere kanalen. Met een lach op ons gezicht halen we samen jou doelen. Meer conversie, zichtbaarheid of top of mind worden? Jij doet het met de social content pakketten van yopromedia.

Scroll, swipe, 
like & subscribe

3,2,1...Actie!
Wat je kunt verwachten?

Het gepersonaliseerde pakket is gebaseerd op jouw wensen uit het kennismakingsgesprek. Hieruit bepalen wij de hoeveelheid content en wat het kost. 
De looptijd is mogelijk in 3, 6 of 12 maanden met 1 maand kennismaking

Brainstormen

Samen brainstormen om zo alle content haarfijn en doelgericht te maken en de planning op te opstellen.

Productie

4 of 8 uur op locatie draaien met een camera expert om meerdere social video’s te creëren. De beelden worden op maat geëdit en helemaal passend bij jouw huisstijl gedesigned

Post-productie

Alle video’s en foto’s bewerken wij in 12 uur tijd inclusief een feedback sessie

ADD ON

Beheer

Het plaatsen uit handen geven? Yes we can! Wij zorgen ervoor dat jouw content doelgericht wordt onderhouden en geplaatst met de juist bijbehorende teksten en hashtags. 

ADD ON

Templates

Zelf content plaatsen maar wel een huisstijl willen? Wij maken templates zodat je ook zelf aan de slag kunt gaan! 
 

Waarom niet?

Met marketingkennis nemen we jouw zorgen uit handen.

Creatief, punctueel en zitten achter je broek aan.

Jááren lange ervaring en filmen de wereld verticaal.

Interactieve ervaringen

De perfecte mix van video, foto, quizelementen en informatie. Met AR en VR nemen we de kijker mee in het reilen en zeilen van jouw organisatie. Helemaal gemaakt voor op je smartphone.

Fotografie

Fotografie is meer dan een momentopname – een herinnering, een belofte. Van bedrijfsfeestjes tot evenementen, promotie en bedrijfsfotografie of gewoon je eigen stock aan beelden maken.

Activatie

Met een oranje leeuw op een polaroid staan of een flitsende video van je event voor de perfecte nabeleving. Zo blijf je hangen bij je doelgroep en bezoeker, zo zie je ze terug.

Concept- ontwikkeling

Alles valt of staat bij een plan en een goed idee. Gelukkig sta je er niet alleen voor op het moment dat dit nog net even ontbreekt. Samen met jou ontwikkelen we concepten die passen bij je doelen en wensen.