fbpx

Alles over Concept- ontwikkeling

Soms heb je zelf geen idee wat er gemaakt moet worden, maar heb je wel helder wat nou het probleem is. Neem bijvoorbeeld personeelstekort. Nu beloven we je niet nieuw personeel (We zijn video producenten, geen recruiters), maar bedenken wel een volledig concept hoe we het beste een vraag aan kunnen vliegen.
Zo schrijven we concepten die passen bij het probleem. We onderzoeken écht wat het beste past, maken keuzes en zijn vooral heel-erg-creatief. Denk aan het maken van formats, het volledig uitdenken van campagnes (inclusief advertentie) of uitleg concepten maken.
Uiteraard pakken we de producties hiervoor helemaal op. Ons video team staat klaar om jou concept van kop tot staart te maken.

Uitzoeken

In deze fase gaan we aan de slag met het probleem. We gaan ervan uit dat je wel weet wat je wil behalen, maar hoe dit vertaald moet worden in beeld is nog moeilijk. Dit doen we door een creatieve sessie en doelgroep onderzoek. Uitkomst: een plan waar we beeld voor kunnen maken!

Produceren

Uiteraard maken we het beeld. Of dit nu video- of foto-productie is, we hebben het inhouse en maken het passend. Met draaiboeken, callsheets en timelines maken we alle sketches, promo’s en concepten die we voor je bedacht hebben.

Pushen

Hiermee bedoelen we het plaatsen, adverteren of op een andere manier lading geven aan de productie. Is het nodig om een billboard te huren? We regelen het. Samen zorgen we ervoor dat het concept helemaal gelanceerd wordt, op welke manier dan ook.

een greep conceptontwikkeling

Beemster Kaas
Van gras tot kaas, helemaal interactief.

Goud onderwijs
Promotievideo voor het nieuwe onderwijs.

Gemeente Maassluis.
‘Om jou nog een keer te kunnen spreken..’

Interactieve ervaringen

De perfecte mix van video, foto, quizelementen en informatie. Met AR en VR nemen we de kijker mee in het reilen en zeilen van jouw organisatie. Helemaal gemaakt voor op je smartphone.

Fotografie

Fotografie is meer dan een momentopname – een herinnering, een belofte. Van bedrijfsfeestjes tot evenementen, promotie en bedrijfsfotografie of gewoon je eigen stock aan beelden maken.

Activatie

Met een oranje leeuw op een polaroid staan of een flitsende video van je event voor de perfecte nabeleving. Zo blijf je hangen bij je doelgroep en bezoeker, zo zie je ze terug.

Concept- ontwikkeling

Alles valt of staat bij een plan en een goed idee. Gelukkig sta je er niet alleen voor op het moment dat dit nog net even ontbreekt. Samen met jou ontwikkelen we concepten die passen bij je doelen en wensen.

Videoproductie

Bedenken en makers van videoproducties in de breedste zin van het woord. Impact maken met video? Van concept tot draaidag en van montage tot export. Wij regelen het voor je. Bedrijfsvideo’s, brandmovies, social content, we zijn er voor je.