fbpx

video productie.

We bedenken en maken video’s in de breedste zin van het woord. Een promotievideo, testimonial of social content, we maken het voor je.

actie!

Is dit de eerste keer dat je wil werken met video of ben je al een doorgewinterde tv-coryfee? Wat jouw verhaal ook is wij verrassen je met scripts, concepten, sketches en storylines. We denken met je mee of bedenken alles voor je, werken concepten uit, staan klaar voor de uitvoer en verwerken feedback zonder zorgen. Wat we maken? Nou bijvoorbeeld advertie video’s, bedrijfsvideo’s, aftermovies en sketches. Eigenlijk alles om jouw boodschap zo goed aan de man te brengen.

video producties.

Een ervaren team dat wel raad weet met jouw video vraag. Van strategie tot de uitvoering, we staan voor je klaar. We laten je graag kennismaken met de kracht van beeld. Want zegt nou zelf, een beeld zegt toch echt meer dan 1000 woorden? Hoe we dat beeld maken bepalen we samen. In strategie sessies richten we ons écht op de kijker van jouw video. Denk aan vragen als ‘Wat moet iemand weten nadat iemand de video heeft gezien?’, ‘Wie is überhaupt de kijker van de video?’. Zo maken we samen een plan van aanpak die past bij jouw vraag. En wees gerust, we beschikken over een erg groot creatief denkvermogen om de vraag net even van links aan te vliegen (of misschien van recht, als dat beter past). Het plan werken we uit en zien we als basis van de video. Zo weten jij en wij waar we aan toe zijn. Best spannend! Maar wees gerust, we nemen je volledig aan de hand mee tot en met het eindresultaat.

uitvoering.

De uitvoering van jouw videoproductie ligt volledig bij ons. Ervaren cameramannen en vrouwen maken er een video feestje van.

voorwerk.

We nemen de lead in het voortraject. Ideeën werken we samen met jou uit en vliegen met onze strategie jouw project aan.

aanpakken.

Ons team zijn eerste klas aanpakkers en steken de handen uit de mouwen. We spreken taal waar je wat aan hebt en doen.

Veel gestelde vragen.

Ervaring of niet, we staan voor je klaar. We starten een project altijd samen. Zo werken we in een productie door verschillende fases heen. Een aaltal punten staan vast in deze fases; je hebt te maken met één aanspreekpunt, geen vraag is te gek en revisies zijn altijd inbegrepen.

Absoluut! We vinden het zelfs het fijnst om mee te denken vanaf de tekentafel. Door onze ervaring weten we namelijk precies wat wel en niet werkt. Zo kunnen we echt doelgericht een video productie opzetten.

Zeker. Als je wilt kunnen we altijd kritisch meekijken bij een concept. Maar we zijn ook in te zetten als alleen videograaf en/of editer.

Aan de slag met video?

Bel vrijblijvend met Benjamin.