fbpx

Techniek College Rotterdam

Tegenwoordig lijken alle studies een beetje op elkaar? Waarom kies je nou wel of niet voor die ene studie. Nou de nieuwe video’s van Techniek College Rotterdam vertellen dat best duidelijk.

Techniek College Rotterdam

TCR is het beste van twee werelden. De technische tak van het Albeda College en Zadkine zijn namelijk samengevoegd tot ‘Techniek College Rotterdam’. Een prachtige mbo-school die klaar staat voor de technische leerling op alle gebieden. Er wordt een ruim aanbod gegeven aan opleidingen. Van het klassieke lassen tot programmeren, ze leren het je. Maar dat er verschillende programmeer studies zijn is gemerkt. Zo was er een probleem rond de instroom van de juiste ICT studie. Gelukkig hebben we die samen opgelost middels video’s

Klant

Techniek College Rotterdam (TCR)
Schwung

Case

Video concepting
Video productie

Mede mogelijk gemaakt door

Benjamin & Nienke,
uiteraard van yopro.

welke opleiding kiezen als ze allemaal op elkaar lijken?

Onze vrienden Schwung kennen TCR als geen ander. Zo was er al even gaande dat studenten van TCR soms moeite hadden om een keuze te maken tussen de vier verschillende ICT-opleidingen. Want ja, als leek denk je dat het allemaal gewoon over computers gaat. 

Schwung is samen met ons in overleg gegaan om voor iedere ICT opleiding een duidelijke video te maken. Uiteraard met een aantal speerpinten:

  • De video’s moeten voor leerlingen en ouders duidelijk zijn
  • Niet zo’n lange saaie school video
  • Een eerlijk beeld geven van de school en opleiding
  • Het video concept moet uit te breiden zijn naar mogelijk de andere opleidingen

Concepten sessies werden gehoudem, scripts werden geschreven, stem-acteurs werden ingeschakeld en draaidagen werden ingepland. Het eindresultaat zie je hieronder.

opeildingsvideo.

Zie hier een van de vier opleidingsvideo’s die gemaakt zijn. De video’s worden op de site van TCR toegevoegd bij de pagina van de opleiding. 

social snippets

Uiteraard gaan we wat verder dan enkel en alleen informeren. Met de beelden zijn wat social snippets gemaakt om potentiële leerlingen te triggeren om info op te vragen. 

Aflevering Stamgasten Duitsland – Caladiums

Aflevering Stamgasten Nederland – Caladiums

Aflevering Stamgasten Duitsland – Caladiums

Aflevering Stamgasten Nederland – Caladiums