yopro.
CONTENT
MAKERS

WIE WE ZIJN?

Yopro is een collectief van contentmakers. We zijn niet alleen creatief, maar ook snel en toegankelijk. We zijn sneller dan de burst-modus op je Iphone. Voor je ‘kodak’ kunt zeggen hebben wij jouw nieuwe bedrijfsvideo geschoten.

WAAROM?

Omdat we vinden dat ieder bedrijf, klein of groot, het verdient om doelgerichte content te kunnen gebruiken. Jij wilt klanten bereiken en wij weten hoe. Wij nemen je doelgroep onder de lens en stellen het diafragma zo in dat we ze precies in beeld hebben.

HOE GAAT DAT?

Ons team van party poppers gaat voor je aan de slag. Een fotograaf, videograaf, editor, animator, geluidstechnicus en regisseur maken er simpelweg een feestje van. Handjes in de lucht!

Geen ideeën? Een team dat meedenkt met wat jij wilt.

Samen gaan en staan we voor het maken van kwalitatieve en pakkende content, passend bij ieder idee. Heb je geen ideeën maar wil je wel starten? Wees gerust, onze ideeënbus zit nog vol.

Een team dat uitvoert
zoals jij dat verwacht.

Doordat ons team elkaar al eventjes kent, zijn we reten goed ingespeeld op elkaar. We weten precies wie wat kan en waar wie het beste past bij jouw opdracht. Echte ‘matchmakers’, maar dan net anders.

Het yopro team,
aangemaam

BENJAMIN

Oprichter, video, foto & regelneef

JULIËN

Video, edit & foto

NIENKE

Video & edit

REMCO

Animatie & effecten

Anders nog iets?

Nee, geen bonuskaart of airmiles. Maar wel alle soorten video en fotografie! Daarnaast zijn we ook erg goed in livestreamen, GIFs maken en koffie drinken. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.