JOUW
CONTENT
MAKER.

Wie wij zijn?
Yopro is een bedrijf dat content maakt in de vorm van video's en foto's. Doordat ons team jong en ervaren is, weten we content vraagstukken net even wat creatiever aan te pakken dan dat je gewend zal zijn.
Click Here
Waarom?
Omdat we vinden dat ieder bedrijf, klein en groot, het verdient om doelgerichte content te hebben. We gaan namelijk zo doelgericht aan de slag dat we precies jouw doelgroep triggeren. Zo bereik je meer klanten met video's en foto's van yopro.
Click Here
Hoe gaat dat?
Binnen ons team heeft ieder zijn specialisme. Wat ervoor zorgt dat we iedere vraag aan durven te gaan. Als leergierige jonge ondernemers gaan we graag de uitdaging aan om ook voor jouw bedrijf wat unieks te maken.
Click Here

Een team dat meedenkt
met wat jij wilt.

Samen gaan en staan we voor het maken van kwalitatieve content, passend bij ieder budget. Een vrijblijvend bakkie doen om jouw ideeën met ons te delen?

Het verhaal

Wij begrijpen als geen ander hoe frustrerend het kan zijn dat jouw content er net niet goed genoeg uitziet. Maar daarbij begrijpen wij ook hoe lastig het kan zijn om hier een partner voor te vinden. In de wereld waar ‘zzp’er zijn’ de standaard wordt, is het soms best een klus om hier een goede fotograaf, videograaf en tekstschrijver in te vinden. 

Het yopro team biedt hier een uitkomst voor. Één aanspreekpunt voor het maken van jouw video, foto en tekstuele content. Samen met jou gaan we aan de slag om jouw bedrijf nog meer te laten stralen. Heb je zelf een idee? Top, dan denken we graag met je mee. Heb je geen idee hebt wat je wilt uitstralen en hoe dit allemaal op beeld moet komen? Geen probleem, wij staan voor je klaar. Onder het genot van een vrijblijvende kop koffie (of thee) gaan we aan de slag me jouw vraag. Wij bedenken iets dat past bij jouw ideeën en budget en zorgen voor kwalitatieve content voor jouw bedrijf. Natuurlijk helemaal op maat en in stijl van jouw onderneming. Denk hierbij aan het maken van bedrijfsvideo’s, personeel vastleggen op een spontane manier, aftermovies en nog veel meer. Geen vraag is voor ons gek. Bakkie doen? Klik hier. Zien wie wij zijn? Hou dan vol, want beneden aan deze pagina vind je ons gehele team.

wij zijn

Your promotion by young professionals

BENJAMIN

Oprichter, video, foto & regelneef

JULIËN

Video, edit & foto

REMCO

Animatie & effecten

NIENKE

Video & edit

23 sept

GIFJES DAG

WIL JIJ GEPERSONALISEERDE GIFJES? LAAT ZE NU MAKEN DOOR YOPRO.