fbpx

Plantsome

Moeilijke kamerplant verzorging makkelijk uitgelegd
met flink wat knipogen.

Plantsome

Plantsome, de webshop die een kamerplanten vergelijken met het hebben van een huisdier. Het bedrijf waarbij ieder detail wordt nagedacht over merkbeleving en gevoel. Juist ja, dat allemaal voor een kamerplant. En als je dacht dan een kamerplant eenvoudig te verzorgen was, dan heb je het goed mis! En juist met die moeilijke verzorging zijn we aan de slag gegaan. Daarnaast hebben wij meerdere social advertenties mogen bedenken en maken. 

Klant

Plantsome
Schwung

Case

Video concepting
Video advertising

Mede mogelijk gemaakt door

Benjamin,
uiteraard van yopro.

Een soort nieuwsuur, maar dan voor kamerplanten.

Je wist vast dat planten zijn hip zijn, dat ze de lucht zuiveren en dat ze je woonkamer een stuk gezelliger maken. Maar wist je ook dat iedere plant een eigen plek nodig heeft, een eigen ‘schema’ heeft voor water of soms even een kwartslag gedraaid moet worden? Laat staan als je plant bladluis heeft, uit zijn pot groeit, bruine bladeren krijgt of trips heeft (ja je plant kan goed trippen). Precies met die reden zijn we, in samenwerking met Schwung, een concept gaan ontwikkelen dat de verzorging van planten makkelijker moet maken. De kaders die we kregen waren: kort, informatief en een flinke dosis humor. ‘Stamgasten’ is het concept geworden waarin we deze informatie vergeven. Een soort nieuwsuur, maar dat voor kamerplanten. Hiervoor zijn er animaties, een setting en muziek op maat gemaakt. Iedere aflevering, die ongeveer drie minuten duurt, gaat in op één onderwerp. Gepresenteerd door een gezicht van Plantsome, in dezelfde herkenbare setting. Ondertussen zijn er ruim 12 afleveringen opgenomen die in verloop van tijd op de tijdlijn van Plantsome geplaatst wordt. 

Aflevering Stamgasten Duitsland – Caladiums

Aflevering Stamgasten Nederland – Caladiums

social content.

Een tijdlijn vullen met van dat saaie gedoe, daar zijn we niet van. Lekker doordacht met een flinke lach, dat is wat we doen. En zo dus ook voor plantsome. Zie hier een reeks uit de social video’s.

Aflevering Stamgasten Duitsland – Caladiums

Aflevering Stamgasten Nederland – Caladiums

social advertenties.

Een planten-webshop zou geen webshop zijn zonder advertenties. Samen met de online marketeers van het kamerplanten bedrijf zijn we heel de klant route afgegaan. Van je eerste bezoek tot aan een twijfel momentje, we hebben voor elke fase wel een eigen boodschap.

Aflevering Stamgasten Duitsland – Caladiums

Aflevering Stamgasten Nederland – Caladiums

Aflevering Stamgasten Duitsland – Caladiums