fbpx

goud
onderwijs

Helemaal goud!

goud onderwijs houthoeffe hellevoetsluis

Wanneer je school overgaat naar een nieuwe manier van lesgeven en zorgdragen, dan moet dit vastgelegd worden. Aan ons de taak hier een passende promotievideo voor te maken. Helemaal goud toch?

Klant

Houthoeffe Hellevoetsluis

Case

Video concepting
Video productie

Mede mogelijk gemaakt door

Benjamin, Maarten & Remco,
uiteraard van yopro.

Houthoeffe hellevoetsluis

We hebben onze creatieve handen laten wapperen voor De Houthoeffe, een school die voorop loopt met hun innovatieve onderwijsbenadering genaamd “Goud Onderwijs”. Met een helder idee, besloten we een overkoepelende promotiefilm te maken die niet alleen de essentie van de school belicht, maar ook de kernpunten van deze nieuwe onderwijsaanpak.

Het proces begon met diepgaande interviews om tot de kern van het verhaal te komen. Hierdoor konden we een tekst creëren die essentie van Goud Onderwijs vastlegde. Vervolgens was het tijd om geschikte locaties te scouten die perfect zouden aansluiten bij de boodschap van de tekst.

Met een duidelijke tijdlijn voor ogen, kwam de productiedag als een georganiseerde wervelwind. Dankzij onze voorbereiding en inzicht wisten we precies wat we wilden vastleggen. Dit resulteerde in een vurige filmproductie waarbij we door De Houthoeffe flitsten, alle hoogtepunten van Goud Onderwijs vangend.

Het eindresultaat? Een betoverende promotiefilm die niet alleen ouders aanspreekt, maar ook potentiële nieuwe collega’s aantrekt. Met trots presenteren we De Houthoeffe en hun bruisende visie op Goud Onderwijs, vastgelegd in een meeslepende videopresentatie.