JOUW
VIDEO
MAKER.

WHAT IS YOUR STORY?

Is dit de eerste keer dat je wil werken met video content of ben je al doorgewinterd op video gebied? Welkom, wij staan voor je klaar.  Ons team kent vier videograven met ieder een eigen specialiteit, waardoor er veel variatie mogelijk is op video gebied. Denk hierbij aan social media content, bedrijfsvideo’s, aftermovies en nog veel meer video content. Heb je direct een vraag? Neem dan vrijblijvend contact op!

RDAM GYM.

Video afspelen

SPORT, BEDRIJFSVIDEO – Stefana Boot, eigenaresse van de RDAM GYM, merkte een verandering in haar doelgroep. Zo zijn er tegenwoordig veel zakelijke sporters en worden lessen hierdoor in het Engels gegeven. Daarnaast heeft Stefana een gym die ‘gewoon rouw Rotterdams is’ en niet mooier gemaakt moet worden dan dat het in werkelijkheid is. Ze wilde een video die pakkend is, aansluit bij de tijd, het hele jaar door gebruikt kan worden en niet saai is. Wij bedachten een engelse tekst die volledig paste bij de RDAM GYM, ’the gym where you can be you’. Van opnamen tot figurant, alles werd verzorgd door ons. Het resultaat vindt je hierboven.

VIBBER.

Video afspelen

BEDRIJFSVIDEO, ZAKELIJK  – Vibber, een fusie tussen twee bedrijven, wilde het volledige pakket vertelde Keytoe ons. Keytoe is een marketing bedrijf waar wij (deels) de video content van maken. En zo dus ook voor Vibber. Een bedrijf met verschillende disciplines die uitgelicht moesten worden. We hebben de video voorzien van een zelf opgenomen voice-over, animatie en film en edit technieken. 

GUUS.

Video afspelen

LOKAAL, AANBIEDING, RECLAME – Guus Car Service is dé garage in regio Hellevoetsluis. Een garage waar een klant nog echt klant is. De vriendelijke blik van eigenaren Guus en Nel zorgen ervoor dat iedere klant zich op zijn gemak voelt bij de garage. Wanneer er een aanbieding is werken we dan ook sinds een tijdje met Nel, het gezicht van de zaak. Het resultaat? Nel wordt herkent op straat, maar het wordt ook aanzienlijk drukker in de garage. 

LODGELIFE.

Video afspelen

LOKAAL, RECLAME  – LodgeLife, dé woonwinkel op gebied van landelijk wonen in regio Zuid – Holland, was al bekend met video content. Zo hebben zij meerdere malen video’s laten maken wanneer er een nieuwe collectie in de winkel kwam. Ze schakelde yopro in om meer uit hun content te halen. Samen bedachten we om meer gezicht in de video te brengen. Zo bleek dat bezoekers echt voor bepaalde medewerkers naar de winkel kwamen. Daarnaast zijn we de bezoeker zelf ook in het licht gaan zetten. Zo is er naast de huidige content een aparte aftermovie opgenomen tijdens een van de VIP-avonden. Op dit moment zijn we bezig met nieuwe video ontwikkelingen waarbij we nog beter in gaan op wat de klant van LodgeLife wilt zien. Zo brengen we de offline winkel online bij jou thuis. De resultaten zie je hier.

IK WIL STARTEN
MET VIDEO CONTENT

NBK.

Video afspelen

ANIMATIE, LOGISTIEK, BEDRIJFSVIDEO – NBK B.V. wilde een bedrijfsvideo, omdat zij 100 jaar bestaan. Het logistieke bedrijf had geen ervaring met video, maar wel een sterk idee. De video moest af te spelen zijn zonder geluid, niemand wordt geïnterviewd, graag een wereldkaart zodat iedereen kan zien waar het bedrijf is gevestigd, de video moet niet suf zijn, alle disciplines van het bedrijf laten zien en moest de video kwaliteit uitstralen. 

Juist ja, een aardige lijst waar wij mee aan de slag zijn gegaan. We zijn op een video met deel-animatie uitgekomen. Zo wilde we graag echt filmische beelden maken en dit versterken met kleine animatie over de beelden heen. Zo kon de video gemakkelijk zonder geluid afgespeeld worden. Het resultaat zie je hier.

THE BOOTHCAMP CLUB.

Video afspelen

SPORT, UITLEG  – The Bootcamp Club Nederland verzorgt door het hele land sportlessen op ieder niveau. Maar wat moet je doen als er door de Corona crisis niet meer in groepsverband gesport mag worden? 

Juist, dan zorg je er voor dat leden thuis kunnen sporten. Duidelijke en korte work outs die gemakkelijk thuis uit te voeren zijn. Door een goede voorbereiding is het gelukt om binnen een dag 20 korte video’s op te nemen en deze verspreid over de tijd te delen met de leden.

BLNDR.

Video afspelen

AFTER, BEURS, INTERVIEW –Blndr staat al jaar en dag op het ABN World Tennis Tornooi. Tijd om eens vast te leggen hoe deze samenwerking eraan toe gaat. In deze testimonial video wordt de samenwerking tot in de detail besproken. 

HOOPERZ

Video afspelen

KLEDING, RECLAME  – Kleding, een branche waar hedendaags veel concurrentie in is. Het gaat niet meer om ‘hoe de kleding er uit ziet’, maar welk gevoel een merk bij jou als consument creëert.

Hoe pak je dat dan aan als starter? En vooral als je kleding maakt voor een niche markt? Met deze vraag kwam Hooperz Nation naar ons toe. Het kledingmerk, dat zich focust op basketbal-fashion, wilde een bepaald gevoel opwekken. Jong, fris, stoer en basketbal. of dit gelukt is zie je hier in de video, die wij gemaakt hebben.

Maar er is meer video.

Naast de bovenstaande voorbeelden is het eigenlijk mogelijk om alle soorten video’s door ons te laten maken. Van reclame tot social media pakker, wij staan voor je klaar. Wil je direct contact? Neem dan contact op.

social media

testimonial

Anders nog iets?

Geen probleem. Wij maken namelijk dagelijks content voor verschillende takken van sport. Daarnaast fotograferen en livestreamen wij ook alles vor u. Voor alle video vragen kunt u bij yopro terecht. Klik op de onderstaande knoppen voor meer van ons werk.